Wachtlijst en tarief

Als u zich aanmeldt is het gebruikelijk dat ik u dezelfde dag nog terugbel ofwel uiterlijk de volgende dag. Op vrijdag is de praktijk gesloten dan wordt u op de aansluitende maandag teruggebeld. U kunt altijd inspreken in het antwoordapparaat.

U kunt zich met een mailtje aanmelden via trudy@vanderjagt.nl. Er volgt altijd een telefonisch gesprekje om af te stemmen of u bij mij op het juiste adres bent.

De wachttijd is kort. U kunt meestal binnen twee tot drie weken terecht, vaak sneller. Dit geldt voor iedereen, ongeacht uw verzekering.

Een consult kost € 109,- voor 60 minuten.

Mijn consulten vallen onder de aanvullende verzekering. Er wordt een deel vergoed volgens de regels van uw polis. De vergoeding valt onder hypnotherapie.
U kunt op https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/hypnotherapie/#vergoedingen nakijken of uw verzekering hypnotherapie vergoedt. Dit houdt in dat uw eigen risico bewaard blijft, als u die nog niet heeft aangesproken. Het valt niet onder de psychologen-vergoeding die in het basispakket zit, omdat ik de BIG-registratie mis. Voor kinderen en volwassenen met concentratieproblemen verdeel ik een consult vaak in twee consulten per week.

Vergoeding door de werkgever.
Werkgevers zien steeds meer het belang in van het voorkomen van uitval op werk. Daarom staan zij er vaak voor open om hierin te investeren. Via jouw werkgever kun je vragen het traject (gedeeltelijk) te laten vergoeden. Deze hebben daar meestal een budget voor.

Ik werk ook op de woensdagavond. Er is dan plaats voor twee consulten. Het eerste consult begint om 18.30 uur en het tweede consult om 19.45 uur. Een consult duurt zestig minuten.

Scroll naar boven