Wachtlijst en tarief

Als u zich aanmeldt is het gebruikelijk dat ik u dezelfde dag nog terugbel. Op vrijdag is de praktijk gesloten dan wordt u op de aansluitende maandag teruggebeld. U kunt altijd inspreken in het antwoordapparaat.

U kunt u via internet aanmelden, er volgt altijd een telefonisch gesprekje om af te stemmen of u bij mij op het juiste adres bent.

U heeft geen verwijzing van uw huisarts nodig.

De wachttijd is op dit moment ongeveer twee weken. Dit geldt voor iedereen, ongeacht uw verzekering.

Wachtlijstbemiddeling is niet van toepassing.

Een consult kost €93,- voor 60 minuten. Vanaf 1 januari 2019 zal een consult 95 euro kosten.

Het kan zijn dat een persoon zich moeilijk kan concentreren, dan worden kortere consulten afgesproken. Een kort consult is €46,50 en dan worden er twee in een week gepland. Vanaf 1 januari 2019 zal een kort consult 47,50 euro kosten.

Mijn consulten vallen onder de aanvullende verzekering. Er wordt een deel vergoed volgens de regels van uw polis. De vergoeding valt onder hypnotherapie. U kunt op www.zorgwijzer.nl nakijken of uw verzekering hypnotherapie vergoedt. Dit houdt in dat uw eigen risico bewaard blijft, als u die nog niet heeft aangesproken. Het valt niet onder de psychologen-vergoeding die in het basispakket zit, omdat ik de BIG-registratie mis.

Ik werk ook op de woensdagavond. Er is een mogelijkheid een afspraak te maken om 18.30 uur en 19.45 uur.

november 2018