U krijgt te maken met:

Mijn naam is Trudy van der Jagt en ik heb een praktijk als vrijgevestigd psycholoog in Oud-Beijerland. Naast de gangbare psychologische behandelmethoden help ik mensen bewust te worden van de kracht van gedachten en het effect daarvan op het energieniveau. De kern van mijn behandeling is iemand naar zijn eigen krachtbron leiden en van daar uit te gaan leven.

Sinds 2012 heb ik van mijn jeugdliefde voor paarden een combi kunnen maken met mijn werk. Ik heb twee prachtige IJslandse paarden waar ik therapeutisch mee kan werken. Het is een heel boeiende uitbreiding van mijn werk als psycholoog. De effectiviteit van een sessie met een paard is iedere keer weer bijzonder om mee te maken.

Sinds 2008 richt ik mij ook op de behandeling van kinderen. Ik help kinderen mentaal sterker te worden en anders om te gaan met prikkels en pesten. Het is belangrijk dat een kind goed leert aarden. Als een kind goed geaard is, voelt het veiligheid in zichzelf en kan het de wereld beter aan. Kinderen met fysieke klachten hebben veel baat bij zelfhypnose. Om blijvende verbetering te bewerkstelligen heb ik ook gesprekken met de ouders.

Jongvolwassenen en pubers weten mij steeds weer te verbazen met hun flexibiliteit en snelle resultaten.

In de periode 2001-2008 ben ik naast mijn praktijk tevens freelance werkzaam geweest als reïntegratie-psycholoog. Dit hield in dat ik in samenwerking met andere disciplines betrokken was bij het proces om werknemers vanuit de ziektewet weer aan het werk te helpen.

Na de afronding van de studie psychologie ben ik tien jaar als psycholoog werkzaam geweest bij een Integraal Kankercentrum. Deze jaren hebben mij veel geleerd over de impact van een (levensbedreigende) ziekte op de mens en zijn omgeving.
Mijn basis is verpleegkundige in een algemeen ziekenhuis. Deze medische achtergrond heeft mij een brede basiskennis gegeven van allerlei ziektebeelden en behandelmethoden.

Ik beschouw cliënten als mensen die een gezonde reactie op een ongezonde of extreme situatie hebben. Voor mij betekent dit, dat het contact met de cliënt op basis van gelijkwaardigheid plaatsvindt.

Scroll naar boven