Ervaringen cursisten TGT®

Gerda Baas www.arbocoaching.nl:

Deze techniek vind ik een geweldige aanvulling op mijn werktools. "Trudy's Gedachtenveldtherapie®" is een krachtige en snelwerkende methode gebleken, waar ik al een flink aantal cliënten doeltreffend en in zeer korte tijd naar inzicht, verwerking en oplossing van hun problematiek kon brengen.

Ik vind deze tool zeer goed inzetbaar bij trauma verwerking en oplossing van problematiek, die hun oorsprong vinden in de afwijzing van het Zelf. Ik kon deze methode ook toepassen bij mensen met een korte concentratieboog en ADHD.

Daarom bedankt Trudy, voor deze geweldige tool en de leuke training.


------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yvonne Koolen, Release Coaching, www.release-coaching.nl:

Als klassieke hypnotherapeut en trainer en coach heb ik met heel veel mensen te maken die erg gestresst zijn of last hebben van veel onrust. Dit zit hun dagelijks functioneren in de weg.

De Gedachtenveldtherapie is voor mij een enorme toevoeging in de begeleiding van de processen van deze cliënten.

De eenvoud en het resultaat, mits goed voorbereid, is verbluffend.

Echt een aanrader om als therapeut je eigen te maken.