Burnout en borstkanker

Trudy weet als geen ander je emoties en gevoelens terug te spiegelen, maar dan in een energie die warm is en begripvol. Begripvol en warm naar jezelf. Trudy leert je met mededogen naar jezelf te kijken en leert je om jezelf op een eerste plaats te zetten.

Bij Trudy leerde ik mezelf te beschermen en een energieveld op te bouwen en om ditzelfde energieveld te koesteren en mij er in te sterken.

Komend vanuit een tweede burn-out zat ik bij Trudy meteen op de juiste plek. Zelf kan ik prima analyseren wat de problemen zijn en Trudy wist mij met alle analyses die ik had bij mijn gevoel te brengen en de vinger op de juiste plek te leggen. Leren loslaten, leren accepteren en koesteren. Gewoon je leven leven.... het is niet altijd gewoon, maar je krijgt handvatten in de gesprekken met Trudy. Handvatten om mee verder te gaan. Je krijgt het gevoel dat je er mag zijn.

Zelfs als de begeleiding is afgerond hou je bij moeilijke momenten het gevoel 'ik moet Trudy spreken'. Het is fijn dat dat kan. Iemand die dan meteen je voorgeschiedenis kent. Zelfs nu na een traject met borstkanker ben ik blij dat ik meteen wist wie mij het beste kon helpen met acceptatie en angst.

Wat fijn dat er mensen als Trudy zijn in dit vakgebied!