Ervaringen van cliënten

Dit zijn zelfgeschreven stukjes door cliënten na afloop van de gesprekken.

Het effect van TGT®
Het mooie aan Trudy is dat ze erg “down to earth” is en dit koppelt aan veel inzicht en het gebruik van meerdere technieken, waaronder een zeer effectieve methode die door haar zelf ontwikkeld is (de TGT®). Na een verkennend eerste bezoek en twee daar op volgende sessies waren de resultaten al verbluffend. Zo bijzonder dat ik het eerst bijna niet kon geloven. Geen hocus pocus of ellenlange praatsessies maar recht op het doel af. Het fijne is dat je de door haar ontwikkelde technieken ook gewoon thuis kunt blijven toepassen. Dit kun je doen om in je eigen kracht te komen, inzichten te verkrijgen of om blokkades die je ervaart op te heffen. Waardevol en bruikbaar voor de rest van je leven en zeer aan te bevelen, eigenlijk zou iedereen dit moeten weten!
In no time op de rit
“Als je zelf met de handvatten aan de slag gaat heb je Trudy bijna niet meer nodig. Dat is precies wat ze ermee wil bereiken”.
Er mogen zijn

53 jaar en nog steeds bang om verlaten te worden. Dit heeft zich geuit in een bepaalde verdedigende houding c.q. overlevingsmechanisme wat vooral van invloed was op contacten met mensen en relaties. Ik voelde mij niet gezien en niet gehoord en ik was mijn zelfvertrouwen een beetje kwijt. De grote factor die daarop van invloed is geweest is het overlijden van mijn moeder toen ik 6 was. Eigenlijk wist ik het wel, maar kon niet echt geloven dat dat nog zo’n invloed kon hebben. Samen met Trudy ben ik aan de slag gegaan met haar Gedachtenveldtherapie. Al vrij snel kwam ik weer in mijn kracht te staan en loste het gevoel van ‘er niet mogen zijn’ op. Door Trudy heb ik mijzelf weer teruggevonden en raakte ik bevrijd van de angst om verlaten te worden. Met een hernieuwd zelfvertrouwen lopen contacten en relaties met andere mensen nu ook beter.  Ik mag er zijn!

 

Dank je wel Trudy!

Getrouwd zijn met een narcist!

Verwerken van een relatie van dik 20 jaar met een narcist
Waar ik dacht een gezonde basis in onze relatie te hebben, bleek mijn ex er na een stressvolle periode al volledig uitgestapt te zijn. We hadden samen een bedrijf, dus echt alles werd anders.
De grootste verandering was wel om te merken, dat de gezonde basis waar ik in geloofde, er al heel lang totaal niet was geweest. Dat heeft zo veel pijn gedaan, dat verdriet heeft me regelmatig echt overspoeld. Erg vaak kwamen oude situaties terug, dingen die gezegd zijn, ruzies die altijd hetzelfde verliepen, verwijten die gemaakt zijn, die nu, vanaf een afstandje, duidelijk maakten dat het wederzijdse respect waar ik van uit ging (omdat ik het zelf zeker voor de ander voelde), er absoluut niet was. Dat onze relatie helemaal niet op gelijkwaardig zijn gebaseerd was.
Die pijn die dat besef geeft, is enorm. En die pijn bleef terugkomen, want 20 jaar in een ongelijkwaardige relatie geeft vele herinneringen waarin dat achteraf duidelijk is, en die dus achteraf alsnog erg pijnlijk zijn.
Met Trudy samen heb ik heel veel oud verdriet een plek weten te geven, waar het me niet meer telkens overvalt, maar waar het rustig kan zijn. En wat ze me geleerd heeft, blijft doorwerken. Ik merk het nu op, wanneer ik vast ga lopen, en ik neem de tijd om even bewust te voelen wat er is, en om dan, als het kan, ook meteen zelf op te ruimen.
En dat geeft zoveel meer ruimte voor de mooie dingen in het leven!

Weer voluit van het leven kunnen genieten

Weer voluit van het leven kunnen genieten en zo veel meer dankzij Trudy,

 

Na jaren met een pijnlijk lichaam te hebben gelopen, hoofdpijnen spier en gewrichtspijnen, altijd moe zijn. Maar er geen oorzaak was te vinden in het ziekenhuis en ik daardoor ook niet lekker in me vel zat. Ik elke ochtend wakker werd met de gedachte nee niet weer zo’n dag. Wist ik dat er iets moest gebeuren.

 

En ineens was daar Trudy op mijn pad. Wat een ongelofelijke lieve en bijzondere vrouw, die mij in korte tijd geleerd heeft om trauma’s en verdriet te kunnen verwerken. Maar ook hoe om te gaan met alledaagse dingen. Hoe te reageren en je laat beseffen dat je er ook mag zijn.

 

Het verhaal van de spekkoek om elk laagje door middel van gedachtenveld therapie aan te kunnen pakken. Zij heeft mij echt zoveel geleerd, had ik dit maar jaren eerder geweten!

 

Mijn lichamelijke klachten zijn zo goed als verdwenen. Als ik ‘s morgens wakker word heb ik weer zin in de dag die komen gaat. Ik ben vrolijk en ontspannen kan alles weer aan.

 

Heb weer energie.
Ik weet nu dat alles energie is en nu ik weer in mijn eigen energie sta dankzij de Witte Vlam gebeuren er zoveel bijzondere dingen.

 

Door Trudy ben ik echt een super gelukkig mens en mijn man ook. 😉

 

Dus loop je vast weet je niet meer wat te doen en lijkt het leven hopeloos ga naar Trudy echt!!

 

Je kan sceptisch zijn of denken hocuspocus maar het werkt echt!

 

Ik kan weer voluit genieten van het leven en zoveel meer…

 

Ontzettend bedankt Trudy

Mijn hooggevoeligheid als kracht en schoonheid

Omgaan met mijn hoog gevoeligheid vind ik al mijn leven lang een enorme uitdaging. Om eerlijk te zijn, had ik tot voorkort echt geen idee hoe ik mijn hooggevoeligheid als kracht kon inzetten. Ik ervaarde het meer als een last. Ik kon compleet overprikkeld raken van een drukke omgeving of negatieve emoties van mezelf en van andere meedragen. Helemaal niet fijn. Onverwerkte emoties in mezelf stapelden zich op, op mijn werk nam de werkdruk toe en in mijn privéleven veranderde er veel in korte tijd. Niet gek dus dat ik overspannen raakte.

 

Trudy heeft mij toen fantastisch geholpen! Door middel van gedachtenveldtherapie en hypnotherapie heeft ze me geleerd om angst en stress te neutraliseren en onverwerkte emoties op te ruimen. Ik voelde al heel snel meer rust in mijn lichaam komen. Trudy heeft mij ook tools gegeven om mijn energieveld neer te zetten, op te schonen en te beschermen. Door deze tools in mijn dagelijks leven te gebruiken begin ik nu in te zien wat een schoonheid en kracht er achter mijn hooggevoeligheid schuilt. Ik kan alles haarfijn aanvoelen, ik kan luisteren, ik kan vriendelijk zijn, liefde en steun geven en verbinden. Gelukkig kan ik prikkels uit de omgeving nu heel goed buitensluiten en neem ik andermans emoties een stuk minder snel over. Ik voel me energieker, rustiger en sterker dan ooit. 😊

Struisvogel-af

Natuurlijk is een leven vol verrassende momenten, hele leuke, gewoon leuke en minder leuke. Ook momenten die pijn doen. Trudy heeft een ‘truc’ (de balanstest) om erachter te komen welke momenten nog pijn doen en nog aandacht van je nodig hebben. Dit doet ze zo gewoon en terloops dat je het de normaalste zaak van de wereld vindt. Voor mij was dit een eye-opener, ik hou er namelijk van om zelf te bepalen of ik een moment heb verwerkt of niet. En dan meer op de manier van de kop in het zand. Door Trudy weet ik nu dat mijn lijf het ook aan mij kan vertellen zodat het een plek kan krijgen. Mijn eigen energie heb ik ook meer in de gaten, ik heb in een hele fijne sessie opgestoken hoe je het bij je jezelf kan houden en hoe je het met anderen kan delen. Het werkt ook nog eens aan alle kanten door.
Ik hou van sporten en heb zelfs een hele mooie prestatie neergezet waar ik mijzelf mee verbaasd heb.

 

Ik denk stiekem dat dit te maken heeft met Trudy haar witte vlam. Die van mij is overigens parelmoer 😉

 

november 2021

Veel gehoopt en nog meer gekregen …..

Na een paar keer te zijn beland op de SEH met vermeende hartproblemen, werd het na nader onderzoek steeds waarschijnlijker dat mijn klachten werden veroorzaakt door de stress die ik ondervond tijdens epileptische aanvallen van mijn echtgenoot.
Ik had iets gelezen over EMDR-therapie en na overleg met mijn huisarts kwam ik bij Trudy terecht.
Ik voelde me direct bij haar op mijn gemak, wat voor mij al bijzonder is. De therapie van Trudy, de TGT®, bleek goed voor mij te werken.
Ik was blij en dacht voldoende geholpen te zijn. Ik had oude traumatische ervaringen buiten beschouwing willen laten. Te veel gedoe en niet meer ter zake doende. Zo ging het niet. Trudy wist me duidelijk te maken dat het beter was om verder terug te kijken en dat was heel goed.
We gingen ermee aan de slag. Zonder heftige emoties, waar ik bang voor was, en zonder ‘dirty details’, lukte het om een hele lading spanning te zien en te laten voor wat het was.
Het zelftesten met behulp van de balanstest was voor mij een openbaring. Ik geloofde stiekem niet dat het bij mij zou werken. We hebben samen erg gelachen om mijn verbaasde gezicht, toen ik bijna achteroverviel.
Het geeft me veel vertrouwen te weten dat ik niet hulpeloos overgeleverd ben aan de stressvolle momenten, die er nog steeds zijn, maar dat ik nu instrumenten heb gekregen waar ik de rest van mijn leven mijzelf mee kan helpen.
Ik heb Trudy ervaren als een zeer deskundige therapeute waar ik me heel veilig bij heb gevoeld.

Voeding en angst

Al jaren worstel ik met gevoelens van angst, onbehagen, prikkelbaarheid en alertheid.

 

Bij Trudy heb ik hele fijne oefeningen en tips gekregen.

 

Daarnaast heb ik ook mijn ‘’neurotransmitters’’ laten bepalen bij een andere therapeut. Het kon zomaar zijn dat mijn neurotransmitters niet optimaal functioneerden waardoor de angstklachten (zonder aanwijsbare reden) aanwezig bleven. Uit de test kwam naar voren dat ik de ‘’stofjes in mijn brein’’ zo optimaal mogelijk kon laten functioneren m.b.v. voeding. Hierbij heb ik een uitgebreid maar wel makkelijk toepasbaar voedingsschema gekregen. Denk hierbij aan; noten, vis, veel groente en extra supplementen zoals magnesium en vitamine D. Al vrij snel merkte ik enorme resultaten. De tips en oefeningen van Trudy kan ik hierdoor NOG beter toepassen waardoor ik momenteel veel beter in mijn vel zit; meer energie heb, van mijn altijd aanwezige hoofdpijn af ben en de angstsymptomen vrijwel weg zijn. Ik ben heel blij met het resultaat!

Trauma na gewelddadig incident

Werkzaam als opzichter tijdens een renovatieproject in de bouw, was ik bezig met de laatste klus voor mijn pensioen.
De werkdruk was hoog. Ik had herhaaldelijk gewaarschuwd dat de veiligheid niet gewaarborgd was.
Het breekpunt was de dag dat ik werd bedreigd door een van de bewoners. Dit resulteerde bij mij in een ‘freeze-reactie’, ik bevroor letterlijk. Deze traumatische ervaring mondde uit in een acute stressstoornis. In diezelfde week heb ik contact opgenomen met Trudy en overlegd wat het beste moment is om de eerste afspraak te maken. Dat bleek voor mij 2 weken later te zijn.

Toen ik bij Trudy kwam begon de mist in mijn hoofd na 2 weken eindelijk langzaam op te trekken. Ik was tot die tijd afwisselend angstig, emotioneel en “afwezig” geweest met herbelevingen vooral ‘s nachts.
Na een korte kennismaking en uitleg van Trudy’s Gedachtenveldtherapie® is er meteen het eerste consult al een deel van de lading van het geweldsincident opgelost. Tijdens het tweede consult kon de rest al op rust gebracht worden. Wat een verschil!
De herinnering is er, maar het beheerst mijn dagelijks leven niet meer. Door de gedachtenveldtherapie ook zelf thuis toe te passen, ben ik heel dicht bij mezelf gekomen. Ik heb meer rust gekregen in mijn hoofd en heb geen last meer van angstgevoelens en ik begon weer beter te slapen. Wat ik prettig vind, is dat alles in een schrift wordt opgeschreven zodat ik het rustig op mijn gemak terug kan lezen.
Nadat het trauma verwerkt was, kwamen er andere gebeurtenissen uit mijn leven voorbij (soms van heel lang geleden). Na al die jaren heb ik ook deze heftige gebeurtenissen een plekje kunnen geven.
Ik heb er veel waardering voor hoe Trudy mij heeft geholpen om alles weer op de rit te krijgen.

Mijzelf kwijt en weer teruggevonden
Ik was door allerlei heftige gebeurtenissen mijzelf wat kwijtgeraakt. Ik voelde mij niet meer zoals ik vroeger was. Ik zat op slot qua gevoel, ik voelde mij minderwaardig, ontevreden. Ik bleef hangen in negatieve gevoelens over vervelende gebeurtenissen. Toen kwam ik in contact met Trudy en haar therapievorm. Zij kon tussen de regels door precies lezen wat de onderliggende oorzaak was en daar konden we mee aan de slag. Door haar therapievorm vond ik mijzelf in korte tijd weer terug. Diepgewortelde gevoelens over vroeger losten als het ware gewoon op en daardoor kon ik weer verder. Binnen zeer korte tijd voelde ik mij vrolijker, minder ontevreden en minder verbitterd. Ik kijk weer met een heldere blik de wereld in.
Gevolgen van vruchtbaarheidsbehandeling

Ik zou zo een pagina vol kunnen schrijven, met allerlei voorbeelden waarin Trudy mij geholpen heeft. Zonder haar tekort te willen doen, zal ik mij beperken tot de essentie en in woorden proberen te vangen hoeveel zij en haar hulp voor mij betekend hebben:
 
Veelal gaat het ‘emotionele balletje’ rollen bij een specifieke ingrijpende gebeurtenis. Bij mij was dit de emotionele nasleep van een vruchtbaarheidsbehandeling (icsi-traject), de hormonale disbalans, het zwanger zijn en moeder worden. Dit maakte zoveel in mij los, noem het gerust een emotionele rollercoaster, dat ik er niet omheen kon mijzelf, mijn angsten en mijn “zeer” uit het verleden onder ogen te komen. Samen met Trudy ging ik de confrontatie aan, om het vervolgens een plek te geven en af te sluiten. Dit was emotioneel soms zwaar, maar Trudy gaf mij steeds opnieuw het gevoel dat het oké was wat ik zei en voelde.
 
Zij was/ is oprecht en heeft compassie, maar zij durfde mij ook zeker te confronteren met mijn eigen gedrag en soms foutieve denkpatronen.
 
Ik kan het niet anders omschrijven als dat Trudy mij vergezeld heeft op een ‘reis naar mijzelf ‘, een avontuur, soms mooi, soms leerzaam, soms spannend en soms angstig, maar absoluut de moeite waard!

Onze zoon van 5 jaar heeft een MRI zonder narcose ondergaan met behulp van zelfhypnose
Ons zoontje van 5 moest vanwege aanhoudende rugklachten een MRI ondergaan. Doorgaans doet men dat op die leeftijd onder narcose. Maar ons zoontje wilde absoluut niet “slapen” vanwege eerdere traumatische ervaringen in het ziekenhuis. De specialist wilde niet van het protocol afwijken, maar mede door inzet van onze kinderarts en die van Trudy werd een MRI ingepland zonder narcose. Trudy begeleidde ons op dat moment om de aanhoudende hevige pijnklachten van ons zoontje met hypnotherapie te behandelen. We schreven zelf een zelfhypnosescript voor de MRI van ons zoontje. Hij gaf aan, dat het over zijn lievelingspaardje Jumper moest gaan. Jumper en hij maakten een lange rit door een herfstbos. We beschreven de omgeving door gebruik te maken van zoveel mogelijk zintuigelijke waarnemingen: de kleuren van de bladeren, de wrijvingswind in zijn gezicht, de warmte van Jumper, het hoefgetrappel, enzovoorts. Tijdens de hypnose waren de geluiden van de MRI het hoefgetrappel van Jumper. Daaraan herinnerden we hem regelmatig: “Je hebt nog voldoende tijd om verder te rijden. Je hoort de hoeven van Jumper trappelen op het pad. Je bent veilig. Jullie weten de weg.” Jumper en ons zoontje zagen onderweg allerlei dieren in het bos, een beekje, boomstammen en takken waarover gesprongen moest worden, maar ook figuren uit de favoriete televisieprogramma’s van ons zoontje en een eenhoorn op wiens rug hij over de regenboog reed voor een uitstapje naar de wolken. Ook maakten we van de gelegenheid gebruik om zijn zelfbeeld en zelfvertrouwen wat te verbeteren. De bosdieren deden dan bijv. iets speciaal voor hem, zoals een vogeltje dat een mooi liedje voor hem zong. “Luister maar naar het fluiten van het vogeltje. Hij zingt een prachtig lied. Speciaal voor jou. Omdat je heel bijzonder bent. Precies goed, zoals je bent. Helemaal goed.” Het script duurde een uur. We spraken het script in op een CD. En daarmee oefenden we thuis, zowel met als zonder MRI-geluiden op de achtergrond. De MRI-geluiden hadden we op Youtube gevonden. De MRI ging fantastisch goed! Ons zoontje kon in de MRI naar de CD luisteren. Eén van de ouders kon erbij zijn en hield zijn voet vast, omdat de rest van zijn lichaam in het apparaat lag. Ons zoontje was zo rustig, dat hij ondanks alle herrie tijdens de MRI in slaap viel. De medewerkers waren diep onder de indruk. En de specialist zei later, dat hij zelfs bij volwassenen zelden zulke scherpe beelden zag. Zo stil heeft ons zoontje dus gelegen tijdens de zelfhypnose. We zijn zo ontzettend trots op ons zoontje, dat hij bijna een uur lang perfect stil heeft gelegen in de MRI!
De puzzel compleet

Als 6 jarig meisje viel mijn persoonlijke levenspuzzel in duigen telkens probeerde ik de puzzel te maken maar het lukte mij niet om de puzzel compleet passend te krijgen.
 
Trudy heeft mij geleerd door elk stukje van mijn levenspuzzel bij de hand te nemen en het passend te maken en nu kan ik zeggen op mijn 52e is de puzzel is passend.
 
Mocht het zo zijn dat er een puzzelstukje weer gaat wringen weet ik waar ik naar toe moet om het te laten repareren zodat het weer past.

Ik begrijp niet hoe het werkt, maar het werkt wel

Daar sta je dan als ingenieur, twee heftige jaren achter de rug in verband met twee operaties na 58 jaar relatief onbezorgd en gezond door het leven te wandelen. Fijn gezin, goede baan, kortom geen vuiltje aan de lucht. Maar ja wel ingenieur, dus een plus een is altijd twee. Totdat de zaken niet meer zo vanzelfsprekend zijn, laatste operatie in verband met prostaatkanker. Weg vertrouwen, mijn ratio mijn verstand had ik als anker. Door een goede vriendin in aanraking gekomen met Trudy. Daar er achter gekomen dat er meer is dan je vanuit de logica van de ratio kan verklaren, je voelt je direct thuis bij Trudy, ze zegt precies de goede dingen en geeft daardoor heel veel vertrouwen. Een aantal keren gezegd “is het echt zo simpel?”Of “ Je praat wel tegen een ingenieur hè”. Heb mijzelf ervoor opengesteld en de gesprekken hebben mij weer de rust en vertrouwen in het leven teruggegeven. In termen van een ingenieur: “ik weet niet hoe het werkt, maar het werkt wel”
 
Trudy bedankt!!

Op 63 jarige leeftijd na 40 jaar huwelijk uit de kast
Ik kwam bij Trudy omdat ik rationeel mijn problemen wel op een rijtje had maar emotioneel niet. Pas twee jaar geleden ben ik na ruim veertig jaar huwelijk uit de kast gekomen als homoseksueel. De veroordeling daarvan door mijn omgeving heeft me veel verdriet gegeven. Dat had ik verstandelijk wel aardig verwerkt, maar gevoelsmatig bleef ik worstelen met aanklacht, schuldgevoel en depressie. Vooral de negatieve band met mijn moeder heeft me heel lang gevangen gehouden (ook al is ze ruim tien jaar geleden overleden…) Het was goed om daar met Trudy over te praten en me de waarheid eigen te maken dat mijn waarde als mens los staat van mijn geaardheid.
Burnout en borstkanker

Trudy weet als geen ander je emoties en gevoelens terug te spiegelen, maar dan in een energie die warm is en begripvol. Begripvol en warm naar jezelf. Trudy leert je met mededogen naar jezelf te kijken en leert je om jezelf op een eerste plaats te zetten.
 
Bij Trudy leerde ik mezelf te beschermen en een energieveld op te bouwen en om ditzelfde energieveld te koesteren en mij erin te sterken.
 
Komend vanuit een tweede burn-out zat ik bij Trudy meteen op de juiste plek. Zelf kan ik prima analyseren wat de problemen zijn en Trudy wist mij met alle analyses die ik had bij mijn gevoel te brengen en de vinger op de juiste plek te leggen. Leren loslaten, leren accepteren en koesteren. Gewoon je leven leven…. dat is niet altijd gewoon, maar je krijgt handvatten in de gesprekken met Trudy. Handvatten om mee verder te gaan. Je krijgt het gevoel dat je er mag zijn.
 
Zelfs als de begeleiding is afgerond hou je bij moeilijke momenten het gevoel ‘ik moet Trudy spreken’. Het is fijn dat dat kan. Iemand die dan meteen je voorgeschiedenis kent. Zelfs nu na een traject met borstkanker ben ik blij dat ik meteen wist wie mij het beste kon helpen met acceptatie en angst.
 
Wat fijn dat er mensen als Trudy zijn in dit vakgebied!

De weg naar herstel na verkrachting

Mijn opgelopen traumatische ervaring vroeg om aandacht. Ik ging maar door zonder op de signalen van stress te letten. Plichtsgetrouw mijn werk doen en leven zoals de omgeving het van me verwachtte, maar vooral ook zoals ik dat van mezelf verwachtte. Totdat het niet meer verder ging, ik liep vast.
 
Het proces was een soort ui: als het ene stukje aandacht had gehad, kwam het volgende stukje. De technieken kon ik zelf toepassen en gebruiken. Alle stukjes kwamen aan bod, verdringing, verdriet, boosheid, pijn. Een moeilijk proces, waarin ik veel heb gehad aan de gedachtenveldtherapie van Trudy. Elke keer kwam er weer een stukje van het trauma op rust. Waardoor ruimte kwam om mezelf terug te vinden. Veel psychische pijn, maar ook lichamelijk, door het onnodig aanspannen van spieren.
 
Trudy heeft me fijne handvatten gegeven en geholpen om bij mijn echte gevoel te komen en om te ontspannen. Door middel van aardingsoefeningen kwam ik beetje bij beetje weer bij mijn gevoel en ook bij wie ik echt ben. Ik leerde mezelf in mijn eigen energie te zetten. Signalen herkennen en hier adequaat op reageren. Het lukt steeds beter om hiernaar te handelen. Een blijvend proces wat elke dag nog een belangrijk aandachtspunt is.
 
Ik ben oprecht heel dankbaar dat ik zo goed begeleid ben in dit proces. Trudy gaf mij de veiligheid en het vertrouwen. Ze zorgt ervoor dat je het gevoel krijgt dat je het zelf kunt. Dat je er mag zijn en vooral dat je de kracht van binnen vindt en de energie om het leven te leven.
 
Als ik dan toch een vraag had na een sessie over hoe ik het nodige toe kon passen of mijn gevoel was in de war en ik was de weg even kwijt, dan was Trudy een mailtje of telefoontje van me vandaan en gaf ze me op die manier weer even het nodige steuntje in de rug.

Angst & zelfvertrouwen
Trudy heeft mij enorm geholpen, in een paar sessies heb ik technieken geleerd die ik de rest van mijn leven kan gebruiken. We hebben voornamelijk mijn angsten, zelfvertrouwen en het piekeren aangepakt. Ik sta een stuk sterker in mijn schoenen en ik heb sinds de eerste sessie geen last meer gehad van faalangst. Echt geweldig om na zoveel jaren nu op deze manier nieuwe uitdagingen aan te gaan!
Kattenfobie

Aangezien katten niet weg te denken zijn uit het huidige straatbeeld werd ik steeds meer geconfronteerd met mijn angst.
 
Doordat ik het zag als een fikse beperking, wilde ik hier wat mee doen en dacht aan de Gedachtenveld therapie van Trudy. Trudy is een collega van mij en ik moet eerlijk zeggen dat ik haar behandelingen in het begin als ‘zweverig” beschouwde. Ik ging ‘blanco’ in de behandeling en had echt het idee van; “als dit gaat werken zou dat super zijn maar had er niet veel vertrouwen in”. Ben ik eerlijk in.
 
Nou kan ik jullie zeggen dat ik maar 2 behandelingen nodig had en ik al over een kat heen gestapt ben die voor een deur lag. Normaal had ik dit echt niet gedaan en net zo lang gewacht tot de kat weg zou gaan.
 
De angst is echt vele malen minder. Katten zullen nooit mijn vrienden worden worden maar ze zijn ook niet meer mijn vijanden! Trudy bedankt!

Oplossen angsten

Ik ben zo ontzettend dankbaar, dat Trudy mij geholpen heeft bij het verwerken van oud zeer. Ik had last van angsten, maar die waren zo verweven in mijn leven dat ze eigenlijk een deel van mijzelf waren geworden. Terwijl diep van binnen ik hier helemaal niet blij mee was.
 
Ik spreek in verleden tijd, want de angsten zijn verdwenen als sneeuw voor de zon en met een gemak waar ik nog steeds verbaasd over ben. Echt zo van: huh het kan echt:
 
LEVEN zoals leven bedoeld is.

Oplossen gevolgen van incest

Het mooie van Trudy is; zij ziet de rode draad waar het probleem vandaan komt. In mijn geval incest, een vader die mij niet zag staan en een moeder die bang was om zich te hechten aan de baby in haar buik. Dit heeft veel gedaan met mij als kind, puber en volwassen vrouw.
 
Ik was mij dit wel bewust, maar ik bleef loyaal ten opzichte van mijn ouders. Bij Trudy heb ik geleerd dat er geen excuses voor zijn. Ik mag gezien worden als mens en mijn grenzen moeten gerespecteerd worden.
 
Het was niet zo dat het constant mijn leven bewust beheerste, maar er moest nog iets gedaan worden om VRIJ te zijn.

Vinger op de zere plek

Ik ben al heel wat jaren bezig met mijzelf te ontwikkelen op het spirituele vlak en daar geniet ik van.
 
Twintig jaar geleden heb ik een psycholoog bezocht. Haat heb ik allang niet meer en vergeven is een van de mooiste dingen wat je voor jezelf kan doen, maar de vinger op de zere plek leggen en dan de zere plek nog weg halen, dat kan alleen Trudy.
 
Dat is voor mij nog steeds een wonder.

Het is geen hocuspocus. Er wordt niet met een toverstaf gezwaaid, maar de tools die je krijgt aangereikt werken en daar gaat het om. Ik ben er echt een completer mens van geworden.

Loslaten negatieve gevoelens

Door de verstoorde relatie met mijn ouders had ik een zeer negatief zelfbeeld en dat werkte door in de relatie met anderen.
Door Trudy haar aanpak, het anders leren denken, het loslaten van negatieve gevoelens, oefeningen doen om jezelf weer sterk te maken, kan ik beter met allerlei zaken omgaan. Ik sta een stuk “lichter” in het leven omdat al die negatieve gevoelens vervagen en wegblijven. Trudy heeft me een spiegel voorgehouden en daarin heb ik gezien dat ik er ook mag zijn!

“Iemand die het Leven eindelijk volledig kan Leven”.

Gedachtenveldtherapie en energie

Zodra je bij Trudy binnenstapt en je vervolgens aan de keukentafel gaat zitten voelt het meteen goed. De huiselijke sfeer sprak mij enorm aan, geen koude kille praktijk, maar met een kopje thee aan de keukentafel.
 
Ik kwam bij Trudy met problemen rondom angsten, zelfvertrouwen en dingen leren loslaten. Trudy weet meteen de vinger op de zere plek te leggen en gaat meteen in de eerste sessie al praktijkgericht aan de slag. Je bent meteen gehoord/gezien en er wordt aan gewerkt.
 
Door middel van Gedachtenveldtherapie en oefeningen rondom energie heb ik veel van haar geleerd en gebruik je al gauw dagelijks de geleerde dingen.Door haar open houding, humor en haar steun voel je meteen dat het werkt.
 
Meerdere malen in de week, na een afspraak bij Trudy, spoken haar woorden door je hoofd en ben je je heel bewust van wat je bij haar hebt geleerd.
Na 3 behandelingen voelde ik mij al zoveel zekerder/sterker.

Denken dat ze denken dat

Trudy heeft mij goed geholpen om te leren mijn zelfvertrouwen vast te houden in het contact met andere mensen en ook om het piekeren los te laten na bijvoorbeeld een conflict met andere mensen of over wat andere mensen van me denken.
 
Trudy luistert heel goed, heeft humor en geeft meteen met werkpunten aan wat waarschijnlijk de beste werkmethode zal zijn.
Trudy heeft met mij gewerkt om vervelende dingen uit mijn verleden voorgoed af te sluiten. Ik vond haar aanwijzingen en de oefeningen duidelijk, soms wel wat vreemd maar ik voelde heel goed hoe er tijdens de oefeningen en de Gedachtenveldtherapie iets in mij veranderde.
 
Ik voel mij nu veel rustiger en ben blij met wat we bereikt hebben.

Een tevreden doorverwijzer

Als werkgever ervaar ik dat een aantal van mijn medewerkers op bepaalde momenten in hun leven behoefte hebben aan ondersteuning en support.
Soms kan ik deze medewerkers zelf een stapje verder helpen, soms is dit niet genoeg of hebben medewerkers behoefte aan een sterke professionele schouder.
Trudy van der Jagt is zo’n sterke schouder. Door haar benadering en behandeling boekt ze vaak al binnen een paar ontmoetingen bijzondere resultaten.
 
Mijn medewerkers voelen zich over het algemeen snel beter of sterker en eventueel ziekteverzuim wordt beperkt.
Trudy weet met haar methoden mensen in hun eigen kracht te zetten.
 
Het is fijn om iemand als Trudy te hebben die snel en op de juiste wijze interventies weet te doen!
 
Han Hendrikse
Directeur/Bestuurder
De Blije Borgh

Scroll naar boven