Ervaringen van cliënten

Het effect van TGT®


Het mooie aan Trudy is dat ze erg “down to earth” is en dit koppelt aan veel inzicht en het gebruik van meerdere technieken, waaronder een zeer effectieve methode die door haar zelf ontwikkeld is (de TGT®). Na 1 verkennend eerste bezoek en 2 daar op volgende sessies waren de resultaten al verbluffend. Zo bijzonder dat ik het eerst bijna niet kon geloven. Geen hocus pocus of ellenlange praatsessies maar recht op het doel af. Het fijne is dat je de door haar ontwikkelde technieken ook gewoon thuis kunt blijven toepassen. Dit kun je doen om in je eigen kracht te komen, inzichten te verkrijgen of om blokkades die je ervaart op te heffen. Waardevol en bruikbaar voor de rest van je leven en zeer aan te bevelen, eigenlijk zou iedereen dit moeten weten!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Angst & zelfvertrouwen

Trudy heeft mij enorm geholpen, in een paar sessies heb ik technieken geleerd die ik de rest van mijn leven kan gebruiken. We hebben voornamelijk mijn angsten, zelfvertrouwen en het piekeren aangepakt. Ik sta een stuk sterker in mijn schoenen en ik heb sinds de eerste sessie geen last meer gehad van faalangst. Echt geweldig om na zoveel jaren nu op deze manier nieuwe uitdagingen aan te gaan!

Ik ben zo ontzettend dankbaar, dat Trudy mij geholpen heeft bij het verwerken van oud zeer.

Ik had last van angsten, maar die waren zo verweven in mijn leven dat ze eigenlijk een deel van mijzelf waren geworden. Terwijl diep van binnen ik hier helemaal niet blij mee was.

Ik spreek in verleden tijd, want de angsten zijn verdwenen als sneeuw voor de zon en met een gemak waar ik nog steeds verbaasd over ben. Echt zo van: huh het kan echt:

LEVEN zoals leven bedoeld is.


Incest

Het mooie van Trudy is; zij ziet de rode draad waar het probleem vandaan komt. In mijn geval incest, een vader die mij niet zag staan en een moeder die bang was om zich te hechten aan de baby in haar buik. Dit heeft veel gedaan met mij als kind, puber en volwassen vrouw. Ik was mij dit wel bewust, maar ik bleef loyaal ten opzichte van mijn ouders. Bij Trudy heb ik geleerd dat er geen excuses voor zijn. Ik mag gezien worden als mens en mijn grenzen moeten gerespecteerd worden.

Het was niet zo dat het constant mijn leven bewust beheerste, maar er moest nog iets gedaan worden om VRIJ te zijn.


De vinger op de zere plek

Ik ben al heel wat jaren bezig met mijzelf te ontwikkelen op het spirituele vlak en daar geniet ik van.

Twintig jaar geleden heb ik een psycholoog bezocht. Haat heb ik allang niet meer en vergeven is een van de mooiste dingen wat je voor jezelf kan doen, maar de vinger op de zere plek leggen en dan de zere plek nog weg halen, dat kan alleen Trudy.

Dat is voor mij nog steeds een wonder.

Het is geen hocuspocus. Er wordt niet met een toverstaf gezwaaid, maar de tools die je krijgt aangereikt werken en daar gaat het om. Ik ben er echt een completer mens van geworden.

“Iemand die het Leven eindelijk volledig kan Leven”.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kattenfobie

Aangezien katten niet weg te denken zijn uit het huidige straatbeeld werd ik steeds meer geconfronteerd met mijn angst.

Doordat ik het zag als een fikse beperking, wilde ik hier wat mee doen en dacht aan de Gedachtenveld therapie van Trudy. Trudy is een collega van mij en ik moet eerlijk zeggen dat ik haar behandelingen in het begin als ‘zweverig” beschouwde. Ik ging ‘blanco’ in de behandeling en had echt het idee van; “als dit gaat werken zou dat super zijn maar had er niet veel vertrouwen in”. Ben ik eerlijk in.

Nou kan ik jullie zeggen dat ik maar 2 behandelingen nodig had en ik al over een kat heen gestapt ben die voor een deur lag. Normaal had ik dit echt niet gedaan en net zo lang gewacht tot de kat weg zou gaan.

De angst is echt vele malen minder. Katten zullen nooit mijn vrienden worden worden maar ze zijn ook niet meer mijn vijanden! Trudy bedankt!

Zodra je bij Trudy binnenstapt en je vervolgens aan de keukentafel gaat zitten voelt het meteen goed. De huiselijke sfeer sprak mij enorm aan, geen koude kille praktijk, maar met een kopje thee aan de keukentafel.

Ik kwam bij Trudy met problemen rondom angsten, zelfvertrouwen en dingen leren loslaten. Trudy weet meteen de vinger op de zere plek te leggen en gaat meteen in de eerste sessie al praktijkgericht aan de slag. Je bent meteen gehoord/gezien en er wordt aan gewerkt.

Door middel van Gedachtenveldtherapie en oefeningen rondom energie heb ik veel van haar geleerd en gebruik je al gauw dagelijks de geleerde dingen.Door haar open houding, humor en haar steun voel je meteen dat het werkt.
Meerdere malen in de week, na een afspraak bij Trudy, spoken haar woorden door je hoofd en ben je je heel bewust van wat je bij haar hebt geleerd.
Na 3 behandelingen voelde ik mij al zoveel zekerder/sterker.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Door de verstoorde relatie met mijn ouders had ik een zeer negatief zelfbeeld en dat werkte door in de relatie met anderen.
Door Trudy haar aanpak, het anders leren denken, het loslaten van negatieve gevoelens, oefeningen doen om jezelf weer sterk te maken, kan ik beter met allerlei zaken omgaan. Ik sta een stuk "lichter" in het leven omdat al die negatieve gevoelens vervagen en wegblijven. Trudy heeft me een spiegel voorgehouden en daarin heb ik gezien dat ik er ook mag zijn!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Trudy heeft mij goed geholpen om te leren mijn zelfvertrouwen vast te houden in het contact met andere mensen en ook om het piekeren los te laten na bijvoorbeeld een conflict met andere mensen of over wat andere mensen van me denken.

Trudy luistert heel goed, heeft humor en geeft meteen met werkpunten aan wat waarschijnlijk de beste werkmethode zal zijn.
Trudy heeft met mij gewerkt om vervelende dingen uit mijn verleden voor goed af te sluiten. Ik vond haar aanwijzingen en de oefeningen duidelijk, soms wel wat vreemd maar ik voelde heel goed hoe er tijdens de oefeningen en de Gedachtenveldtherapie iets in mij veranderde.

Ik voel mij nu veel rustiger en ben blij met wat we bereikt hebben.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Als werkgever ervaar ik dat een aantal van mijn medewerkers op bepaalde momenten in hun leven behoefte hebben aan ondersteuning en support.
Soms kan ik deze medewerkers zelf een stapje verder helpen, soms is dit niet genoeg of hebben medewerkers behoefte aan een sterke professionele schouder.
Trudy van der Jagt is zo’n sterke schouder. Door haar benadering en behandeling boekt ze vaak al binnen een paar ontmoetingen bijzondere resultaten.

Mijn medewerkers voelen zich over het algemeen snel beter of sterker en eventueel ziekteverzuim wordt beperkt.
Trudy weet met haar methoden mensen in hun eigen kracht te zetten.

Het is fijn om iemand als Trudy te hebben die snel en op de juiste wijze interventies weet te doen!

Han Hendrikse
Directeur/Bestuurder
De Blije Borgh

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De slaapprobleem van onze dochter hebben we met 4 sessies aangepakt.

Door ontspanningsoefeningen en Gedachtenveldtherapie is het mogelijk geworden om haar rustig te krijgen.

Door met Trudy te praten over de problemen zijn we bewust geworden van de onderliggende problemen.

We moeten eraan blijven werken maar er is zeker vooruitgang.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------